meer info

Mededeling

Blogs stoppen na 1 oktober 2010

Per 1 oktober zal ikneemmee.nl stoppen met het faciliteren van de gratis reisblogs. Sinds 2005 hebben we een sucesvolle website opgericht, geboren uit een leuk idee vanuit Occhio. De website ikneemmee.nl geeft je de mogelijkheid om een vakantiepaklijst samen te stellen die je kunt gebruiken als checklist om niets te vergeten wanneer je op vakantie gaat. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om je eigen vakantiereisblog bij te houden.

Een groot succes, focus op de reispaklijst

De website is inmiddels ruim 5 jaar oud en de paklijst is nog steeds een groot succes. Ook van de blogs wordt goed gebruikgemaakt. Echter de tijd heeft niet stil gestaan en de mogelijkheden van blogs rondom ons heen ook niet. De reisblogs zijn inmiddels wel aan een vernieuwing toe, met meer mogelijkheden, zowel qua layout als qua functionaliteit. Echter, na vijf jaar zijn er veel initiatieven op het internet om je eigen gratis blog aan te maken. Denk aan blogger.com, wordpress.com, maar natuurlijk ook Hyves en Facebook.

Daarom hebben we besloten om de reisblog functionaliteit op ikneemmee.nl per 1 oktober 2010 te beeindigen. De website zal zich dan 100% concentreren op het vervullen van de primaire dienst: het maken en bijhouden van je eigen reispaklijst.

Exporteer je blog(s) voor 1 oktober 2010

Gebruikers van een weblog (vlog) op ikneemmee.nl hebben tot 30 september 2010 de tijd om hun blog te verhuizen naar een andere provider. Uiteraard is het mogelijk om de gegevens op de blog (blogposts en commentaar) te exporteren. Dit gaat simpelweg door in te loggen en op de knop 'Exporteren' te klikken. Of als je al bent ingelogd, dan kun je hieronder op de knop klikken (alleen als je bent ingelogd).

Na 1 oktober 2010 zullen de vlogs niet meer beschikbaar zijn.

Veel succes

We wensen je nog veel plezier en enthousiasme toe in het schrijven van je posts, helaas niet meer bij ons. En natuurlijk met het maken van je eigen persoonlijke paklijst!

Het Ikneemmee-team van Occhio.